Header-ESG

ESG

Achmea Real Estate kiest voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Een goed beleid op het gebied van ESG (Environmental, Social en Governance) is daarbij onmisbaar. Dat zijn geen mooie woorden, maar heldere keuzes. Op basis van concrete doelstellingen. Beleggen met betekenis doen we met oog voor mens, milieu en maatschappij. Investeren in duurzaam vastgoed is voor ons de manier om op de lange termijn een stabiel financieel rendement in combinatie met maatschappelijke impact voor onze klanten te realiseren en risico's te minimaliseren. Ons ESG-beleid is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Daarmee werken we voor onze klanten (en hun klanten) aan een gezonde financiële basis en een aantrekkelijke leefomgeving.

ESG Report

Jaarlijks informeren we u over de voortgang van de doelstellingen uit onze ESG-strategie. Waar hebben we aan gewerkt en welke mijlpalen zijn er bereikt? U ziet hieronder onze recentste uitgave

ESG MAGAZINE

Vier keer per jaar geven wij een ESG-magazine uit met informatie, opinie én inspiratie. We houden je graag op de hoogte!