Achmea Real Estate verhuurt ruim 6.500 m2 voor Retail Fonds

Achmea Real Estate heeft de afgelopen maanden in totaal 6.594 m² winkelruimte verhuurd aan nieuwe en bestaande huurders namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF).

Achmea Real Estate verwelkomde als nieuwe huurders: Wok to Go (Damrak, Amsterdam), Lovisa (Kalverstraat, Amsterdam), Ivan Alexis (Heiligeweg, Amsterdam), Mabroek Versmarkt (Lange Voort, Oegstgeest), Five Clinics (Karel Doormanstraat, Rotterdam) en Clan de Banlieue (Korte Lijnbaan, Rotterdam). 

Verlengingen werden gerealiseerd met AS Watson (Kalverstraat, Amsterdam), Xenos (Leyweg, Den Haag), Hunkemöller (Lijnbaan, Rotterdam) en Termeer Groep (bekend van Sissy Boy en Manfield) voor twee vestigingen in Haarlem en een in Amsterdam.

Bezettingsgraad
De strategie van het ADRPF is gericht op duurzame beleggingen in de beste binnensteden en wijkcentra. Het aantrekken van sterke (internationale) retailers past bij het profiel van het Fonds en onderstreept deze strategie. Door deze verhuringen stijgt de bezettingsgraad van de portefeuille naar bijna 98 procent. 
 
Peter Koppers, fondsmanager van het ADRPF: “We richten ons op de negen krachtigste binnensteden en wijkcentra. Hiermee bouwen we aan een toekomstbestendige beleggingspropositie in winkelvastgoed. We werken aan een gevarieerde portefeuille, met winkels die de consument graag bezoekt en waar de ondernemer als huurder goed zaken kan doen. Deze verlengingen en contracten met nieuwe huurders passen precies in dat beeld.” 

 

14-09-2023